Restaurants

Establiment situat al Passeig de la Marina, tenint com a especialitat les pizzes. També disposem de menús diaris i de cap de setmana.

Llegeix més...

Establiment amb més de 80 anys d'antiguitat. Està regentat per la mateixa familia des de fa més de 50 anys. És un lloc acollidor, tranquil i sense estridències.

Llegeix més...

La nostra carta conté suggeriments actuals On destaca el bacallà, en totes les seves diferents versions, també el foie amb diferents presentacions.

Llegeix més...

Restaurant amb estil modern  i acollidor, cuina sana i imaginativa, cuidant molt la qualitat del producte i amb un servei distés on trobar-te com a casa.

Llegeix més...

Restaurant dedicat a la cuina mediterrània. La seva especialitat és la cuina amb barbacoa, incloent-hi una amplia varietat de carns, peix, patates al caliu, calçots, etc.

Llegeix més...

Som al nucli antic de Viladecans, un lloc privilegiat i emblemàtic de la ciutat, a on podreu gaudir de la nostra masia i degustar els nostres plats.

Llegeix més...

La Tagliatella neix de l'experiència de més de dues dècades d'especialització en la cuina tradicional de les regions del Piemonte, Liguria i Emilia Romagna.

Llegeix més...

Un restaurant referència al Baix Llobregat, amb menú diari i en el que el tracte familiar del dia a dia ha fet que passi de pares a fills en molts clients habituals.

Llegeix més...

La intenció és crear un ambient acollidor i relaxat, on la gent pugui gaudir d'alguns plats de tot el món, amb la companyia d'amics i familiars.

Llegeix més...

Col·laboren: