LA CANDELA RESTAURANT VILADECANS
Pompeu Fabra, Nº5 (Complex.Esportiu Podium)
Viladecans 08840
938 582 335
info@lacandelaviladecans.com
https://lacandelaviladecans.com
Horari:
Entre semana es de martes a jueves de 09 a 15h
Viernes del 09 a 15h - 19 a 22h
Sabado de 11 a 15h - 19 a 22h
Domingo de 11 a 15h
TAKE AWAY: De dimarts a divendres de 12:00h a 15:00h.
Entre semana es de martes a jueves de 09 a 15h
Viernes del 09 a 15h - 19 a 22h
Sabado de 11 a 15h - 19 a 22h
Domingo de 11 a 15h
TAKE AWAY: De dimarts a divendres de 12:00h a 15:00h.
Horari Take away:: De dimarts a divendres de 12:00h a 15:00h.
Un menú nadalenc recomanat per xefs de Viladecans
El xef Manel Sousa del restaurant La Candela, el xef Youssef Benali del Petit Luxemburg, el xef Mingo Morilla del restaurant Cal Mingu i el xef Santi Peñarrocha del Maridar espai Gastronòmic, experts en cuina amb anys d'experiència a l'esquena, ens han recomanat un primer senzill, però amb combinació i explosió de gustos, un plat principal que deixarà perplex a tothom i un postre senzill que agrada a tots els públics.
Broquetes de llagostins amb pinya
- 16 llagostins tigre
- 4 rodanxes de pinya
- 2 llimones
- 8 cda salsa de soja
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
- Ceba
Llom al forn amb salsa de castanyes
- Cinta llom ibèric d'1 kg
- Sal i pebre
- Romero
- 2 alls
- 300 gr castanyes
- 1 ceba i 1 porro
- 1 pastanaga
- Brou de pollastre
- 1 got de vi blanc
Galetes casolanes de Nadal
- 250 gr mantega
- 425 gr sucre glas
- 1 ou
- 450 gr farina
- 1 clara
- Glasa de xocolata i maduixa
Aquests ingredients són per a 4 persones.