RESTAURANT CAL MINGO
Ctra. Barcelona, C-245 s/n.
Viladecans 08840
93 637 38 47 - 667 468 398
calmingomingo@calmingo.net
http://www.calmingo.net
Horari:
Migdia: Dilluns a Divendres 13- 16 h
Dissabte, Diumenge i festius
13,30 - 16,30 h.i 20.30 - 23.00 h.
Nit 20,30-23,00 Excepte Diumenge, Dilluns i dimarts.
Migdia: Dilluns a Divendres 13- 16 h
Dissabte, Diumenge i festius
13,30 - 16,30 h.i 20.30 - 23.00 h.
Nit 20,30-23,00 Excepte Diumenge, Dilluns i dimarts.
Cuina Producte proximitat. KM.0
Sabors de l'horta
Horario Take away: De martes a domingo.Mediodia. Recogida de 12:30h a 15:00h
Cenas solo viernes y sábado. Recogida de 20:00h a 22:00h
Pedidos 2 horas antes de la recogida.
A partir del 23 de Juny 2.021 i de dimecres a dissabte, Llac Bar canvía d'ubicació als Jardins del Restarurant Cal Mingo.
Un menú nadalenc recomanat per xefs de Viladecans
El xef Manel Sousa del restaurant La Candela, el xef Youssef Benali del Petit Luxemburg, el xef Mingo Morilla del restaurant Cal Mingu i el xef Santi Peñarrocha del Maridar espai Gastronòmic, experts en cuina amb anys d'experiència a l'esquena, ens han recomanat un primer senzill, però amb combinació i explosió de gustos, un plat principal que deixarà perplex a tothom i un postre senzill que agrada a tots els públics.
Broquetes de llagostins amb pinya
- 16 llagostins tigre
- 4 rodanxes de pinya
- 2 llimones
- 8 cda salsa de soja
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
- Ceba
Llom al forn amb salsa de castanyes
- Cinta llom ibèric d'1 kg
- Sal i pebre
- Romero
- 2 alls
- 300 gr castanyes
- 1 ceba i 1 porro
- 1 pastanaga
- Brou de pollastre
- 1 got de vi blanc
Galetes casolanes de Nadal
- 250 gr mantega
- 425 gr sucre glas
- 1 ou
- 450 gr farina
- 1 clara
- Glasa de xocolata i maduixa
Aquests ingredients són per a 4 persones.