EL PETIT LUXEMBURG

c/ Sant Joan nº8
Viladecans 08840
661 181 684 - 93 627 02 26
elpetitluxemburg@gmail.com

Horari:
De dimarts a diumenge de 11:00h. a 16:00h.
De dijous a dissabte ade 20:00h. a 23:30h.
TAKE AWAY I DELIVERY. Comandes per telèfon

Bar de "Platillos"

Cuina amb producte local de proximitat.

Plats i tapes elaborades

Take away i Delivery: Nuestro servicio es de martes a domingo de 13h a 16h  y de martes a sábado de 20 a 22:30.
 Ofrecemos menú medio día y también carta. Hacemos entregas para llevar
en el establecimiento o a domicilio. El teléfono de contacto es el 661 18 16 84
(llamadas o WhatsApp)

Un menú nadalenc recomanat per xefs de Viladecans

El xef Manel Sousa del restaurant La Candela, el xef Youssef Benali del Petit Luxemburg, el xef Mingo Morilla del restaurant Cal Mingu i el xef Santi Peñarrocha del Maridar espai Gastronòmic, experts en cuina amb anys d'experiència a l'esquena, ens han recomanat un primer senzill, però amb combinació i explosió de gustos, un plat principal que deixarà perplex a tothom i un postre senzill que agrada a tots els públics.

 

Broquetes de llagostins amb pinya
  • 16 llagostins tigre
  • 4 rodanxes de pinya
  • 2 llimones
  • 8 cda salsa de soja
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre
  • Ceba
Llom al forn amb salsa de castanyes
  • Cinta llom ibèric d'1 kg
  • Sal i pebre
  • Romero
  • 2 alls
  • 300 gr castanyes
  • 1 ceba i 1 porro
  • 1 pastanaga
  • Brou de pollastre
  • 1 got de vi blanc
Galetes casolanes de Nadal
  • 250 gr mantega
  • 425 gr sucre glas
  • 1 ou
  • 450 gr farina
  • 1 clara
  • Glasa de xocolata i maduixa

Aquests ingredients són per a 4 persones.