Horari:
De dimarts a diumenge de 11:00h. a 16:00h.
De dijous a dissabte ade 20:00h. a 23:30h.
TAKE AWAY I DELIVERY. Comandes per telèfon
De dimarts a diumenge de 11:00h. a 16:00h.
De dijous a dissabte ade 20:00h. a 23:30h.
TAKE AWAY I DELIVERY. Comandes per telèfon
Bar de "Platillos"
Cuina amb producte local de proximitat.
Plats i tapes elaborades
Take away i Delivery: Nuestro servicio es de martes a domingo de 13h a 16h y de martes a sábado de 20 a 22:30.
Ofrecemos menú medio día y también carta. Hacemos entregas para llevar
en el establecimiento o a domicilio. El teléfono de contacto es el 661 18 16 84
(llamadas o WhatsApp)
Un menú nadalenc recomanat per xefs de Viladecans
El xef Manel Sousa del restaurant La Candela, el xef Youssef Benali del Petit Luxemburg, el xef Mingo Morilla del restaurant Cal Mingu i el xef Santi Peñarrocha del Maridar espai Gastronòmic, experts en cuina amb anys d'experiència a l'esquena, ens han recomanat un primer senzill, però amb combinació i explosió de gustos, un plat principal que deixarà perplex a tothom i un postre senzill que agrada a tots els públics.
Broquetes de llagostins amb pinya
- 16 llagostins tigre
- 4 rodanxes de pinya
- 2 llimones
- 8 cda salsa de soja
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
- Ceba
Llom al forn amb salsa de castanyes
- Cinta llom ibèric d'1 kg
- Sal i pebre
- Romero
- 2 alls
- 300 gr castanyes
- 1 ceba i 1 porro
- 1 pastanaga
- Brou de pollastre
- 1 got de vi blanc
Galetes casolanes de Nadal
- 250 gr mantega
- 425 gr sucre glas
- 1 ou
- 450 gr farina
- 1 clara
- Glasa de xocolata i maduixa
Aquests ingredients són per a 4 persones.