MARIDAR ESPAI GASTRONÒMIC
Avda. Riera Sant Llorenç, 116
Viladecans 08840
653 93 41 22 - 93 633 59 08
mrpgava@gmail.com
https://www.maridar.es
Horari:
De dilluns a diumenge de 8:00h a 00.00h.
Dimarts tancat
*Horari Covid19: Obert tots els dies de 10:00h a 16:00h. i de 20:00h a 23:00h.
De dilluns a diumenge de 8:00h a 00.00h.
Dimarts tancat
*Horari Covid19: Obert tots els dies de 10:00h a 16:00h. i de 20:00h a 23:00h.
Especialitat en Menjar gastronòmic de proximitat amb tapes clàssiques i arrossos.
Un menú nadalenc recomanat per xefs de Viladecans
El xef Manel Sousa del restaurant La Candela, el xef Youssef Benali del Petit Luxemburg, el xef Mingo Morilla del restaurant Cal Mingu i el xef Santi Peñarrocha del Maridar espai Gastronòmic, experts en cuina amb anys d'experiència a l'esquena, ens han recomanat un primer senzill, però amb combinació i explosió de gustos, un plat principal que deixarà perplex a tothom i un postre senzill que agrada a tots els públics.
Broquetes de llagostins amb pinya
- 16 llagostins tigre
- 4 rodanxes de pinya
- 2 llimones
- 8 cda salsa de soja
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
- Ceba
Llom al forn amb salsa de castanyes
- Cinta llom ibèric d'1 kg
- Sal i pebre
- Romero
- 2 alls
- 300 gr castanyes
- 1 ceba i 1 porro
- 1 pastanaga
- Brou de pollastre
- 1 got de vi blanc
Galetes casolanes de Nadal
- 250 gr mantega
- 425 gr sucre glas
- 1 ou
- 450 gr farina
- 1 clara
- Glasa de xocolata i maduixa
Aquests ingredients són per a 4 persones.