Objectiu i contingut del curs

Garantir que els/les treballadors/res d’empreses i establiments dels sector alimentari disposin d’una formació adequada en higiene dels aliments d’acord amb la seva activitat laboral.

Assegurar els coneixements adequats als manipuladors d’aliments en relació als requisits d’higiene. Els diferents agents i factors que poden contaminar i/o alterar els aliments i les repercussions de les seves actituds i comportaments en la salubritat dels aliments, per tal de garantir que executin pràctiques segures i correctes.

  • Contaminació microbiana dels aliments.
  • Higiene del manipulador / local.
  • Practiques higièniques per a la manipulació d’aliments.
  • Preparació culinària dels aliments.
  • Control de qualitat i anàlisi de perills i punts crítics de control
  • Marc normatiu higiènic-sanitari.

Dates i horaris
Dilluns 16 de juny de 16.00 a 19.30 h.
Dimarts 17 de juny de 16.00 a 19.30 h.
I dijous 19 de juny de 16.00 a 19.00 h.

Destinataris
Treballadors i/o autònoms relacionats amb el sector de l’hostaleria i aturats.

Lloc
Les classes s’impartiran al Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses de Can Calderon.
(C/Andorra, 64 de Viladecans.)

Tots els cursos són gratuïts, organitzats pel Gremi d’Hostaleria de Viladecans, subvencionats pel Consorci de Formació Contínua i Pimec.
Les places són limitades i cal fer inscripció prèvia a:
e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Telèfon 636 42 44 16, persona de contacte Àngela Hernández

Col·laboren: