Objectiu i contingut del curs:

Garantir que els/les treballadors/res d’empreses i establiments dels sector alimentari disposin d’una formació adequada en higiene dels aliments d’acord amb la seva activitat laboral.
Assegurar els coneixements adequats als manipuladors d’aliments en relació als requisits d’higiene. Els diferents agents i factors que poden contaminar i/o alterar els aliments i les repercussions de les seves actituds i comportaments en la salubritat dels aliments, per tal de garantir que executin pràctiques segures i correctes.

Contingut:

Contaminació microbiana dels aliments.
Higiene del manipulador / local
Practiques higièniques per a la manipulació d’aliments
Preparació culinària dels aliments.
Control de qualitat i anàlisi de perills i punts crítics de control
Marc normatiu higiènic-sanitari.

Dates i horaris:

Dimecres 24 de setembre 09:30 a 13:00 h.
Dijous 25 de setembre 09:30 h. a 13:00 h.
Divendres 26 de setembre 09:30 h. a 12:30 h.

Destinataris:
Treballadors i/o autònoms relacionats amb el sector de l’hostaleria i aturats.

Lloc:
Les classes s’impartiran al Restaurant Cal Mingo. Ctra. Barcelona C-245, s/n (Can Calderon)

Les places són limitades i cal fer inscripció prèvia a:

Telèfon: 636424416, persona de contacte Àngela Hernández

Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Col·laboren: