Objectiu i contingut del curs:

- La Creativitat en la elaboració dels plats propis.
- La responsabilitat del ciuner en la confecció i presentació de plats especials
- Principis i criteris bàsics de la combinació d’aliments.
- Innovacions i/o substitucions de matèries primeres, la substitució o introducció de nous productes.
- La certificació de la qualitat en hostaleria
- Preparació de menús degustació
- La cuina d’autor
- Nous tipus d’utensilis i eines per la preparació i presentació dels plats
- Receptari

Dates i horaris

Dimecres 22 d’octubre de 16.00 a 20.00 h.
Dijous 23 d’octubre de 16.00 a 20.00 h.
Divendres 24 d’octubre de 16.00 a 20.00 h.
Dilluns 27 d’octubre de 16.00 a 20.00 h.
Dimarts 28 d’octubre de 16.00 a 20.00 h.

Destinataris

Treballadors i/o autònoms relacionats amb el sector de l’hostaleria i aturats.

Lloc:
Les classes s’impartiran al Restaurant Cal Mingo. Ctra. Barcelona C-245, s/n (Can Calderon)

Les places són limitades i cal fer inscripció prèvia a:

Telèfon: 636424416, persona de contacte Àngela Hernández

Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Col·laboren: