Objetiu

Garantir que els / les treballadors / es d'empreses i establiments del sector de l'hostaleria disposin d'una formació adequada en l'àmbit de les xarxes socials per hostalers.

Contingut

Introducció

  • Dimensionamient i perfils d'usuaris de les xarxes socials.
  • Xarxes socials més valorades.
  • Dispositius, horaris i freqüència d’us.

Google My Business

  • Que és.
  • Importància.
  • Com donar-se d'alta.
  • Seguiment.

Instagram

  • Avantatges del seu ús a l'hostaleria.
  • Gestió del perfil.
  • Com millorar les fotos.
  • Hashtags, videos, directs.
  • Aplicacions de tercers: Regram, Flipagram, etc.

Twitter

  • Funcionalitats i gestió del perfil.
  • Com millorar les publicacions.
  • Analítica.

Facebook

  • Pàgines i perfils.
  • Funcionalitats i noves funcionalitats 2015.
  • Com millorar les publicacions per a tenir èxit.

 

Dates i horaris

  • Dilluns 13 d'abril, de 16:00 a 19:00.
  • Dimecres 15 d'abril, de 16:00 a 18:30.
  • Dijous 18 d'abril, de 16:00 a 18:30.

Destinataris
Treballadors i/o autònoms relacionats amb el sector de l’hostaleria i aturats.

Lugar
Les classes són limitades, s'impartiran a Can Calderón. Carrer Andorra, 64 i cal fer inscripció prèvia a:

  • Telèfon: 636424416, persona de contacte Àngela Hernández
  • e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Col·laboren: