Objetiu

Garantir que els / les treballadors / es d'empreses i establiments del sector de l'hostaleria disposin d'una formació adequada en l'àmbit de la higiene dels aliments d'acord amb la seva activitat laboral.

Assegurar els coneixements adequats als manipuladors d’aliments en relació als requisits d’higiene. Els diferents agents i factors que poden contaminar i/o alterar els aliments i les repercussions de les seves actituds i comportaments en la salubritat dels aliments, per tal de garantir que executin pràctiques segures i correctes.

Contingut

  • Contaminació microbiana dels aliments.
  • Higiene del manipulador / local
  • Practiques higièniques per a la manipulació d’aliments
  • Preparació culinària dels aliments.
  • Control de qualitat i anàlisi de perills i punts crítics de control
  • Marc normatiu higiènic-sanitari.

Dates i horaris

  • Dilluns 16 de juliol, de 16:00 a 19:20.
  • Dimarts 21 de juliol, de 16:00 a 19:20.
  • Dijous 23 de juliol, de 16:00 a 19:20.

Destinataris
Treballadors i/o autònoms relacionats amb el sector de l’hostaleria i aturats.

Lugar
Les classes són limitades, s'impartiran a Can Calderón. Carrer Andorra, 64 i cal fer inscripció prèvia a:

  • Telèfon: 636424416, persona de contacte Àngela Hernández
  • e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Col·laboren: